Sunday, 1 July 2012

kpop fever

ok, macam biasa demam kpop dah mai dah~~ hehe. baru-baru nie B1A4 dah released logo untuk peminat diorang macam pika nie (BANA). jadi pika pun ambil la kesempatan nak buat pushie, keychain ngan hp strap guna logo tu~~ kalau nak tau macam mana rupa logo tu, pandai-pandai la google ya~ hehe. keyword dia "PPyoungE" ~~ comel tak nama? sangat bermakna bagi seorang BANA macam pika nie~ jangan jeles.








dah alang-alang nak kongsi jugak dadu B1A4 versi Ignition (B1A4 Full Album)

love-shape

tempahan yang berjaya disiapkan beberapa hari sebelum pika berhenti kerja~~ aish~~ semenjak kerja nie, jarang dah pika nak ringan tangan buat kraf. mana tak~ balik rumah ja terus tidur dah tak ingat dunia. penat sangat la~ tapi pengalaman bekerja sangat berharga, yang kalau boleh nak ingat sampai bila-bila.





angry lena

dah lama tak mengerah tenaga~~ tapi akhirnya berjaya jugak pika siapkan purse nie ^^