Friday, 18 November 2011

special case~~

special case?

haha. pika baru je dapat berita yang kak nadia, my Korean teacher nak mai Malaysia next 2 weeks. so pika pon cepat-cepat la dapat idea dan siapkan kepala doll nie. hehe. ingat nak letak keychain tapi dah habis stok. so letak la phone stripe nie. patu tambah loceng sikit. kring~~ king~~ kring~~

pika design ikut bentuk kepala kak nadia tapi dah di edit sikit. hehe. kak nadia pakai cermin mata. tapi pika tak buat pon ^^



dongseng: kenapa satu kulit dia hitam satu kulit dia putih?
pika: pencahayaan waktu ambil gambar ^^

because i love kpop

kpop~~ kpop~~ kpop~~

kali nie, pika buat design baru. sebab dah minat sangat dengan grup B1A4, pika dah buat doll untuk celebrate birthday Leader Jung.
pika cari design bentuk kartun kat web. buat lakaran sikit, pastu terus buat benda alah nie:




pika dah poskan doll nie kat admin MYB1A4. haha. nanti B1A4 nak mai Malaysia, so boleh la kasi~~ malu la pulak. sebab rasa macam tak yakin je. plus, pika baru sedar yang rambut jinyoung dah salah arah. rambut dia sepatutnya menghala ke kanan. tapi pika buat menghala ke kiri. hehe.

HAPPY BIRTHDAY JINYOUNG ^^ #ROMANTICJINYOUNGDAY (18 Nov)

tempahan lama-lama

ok. dah lama pika tak update blog nie~~
busy~~

so kali nie~~ nak upload gambar-gambar lama yang dah hampir nak berkarat.
semua nie tempahan yang pika dapat siapkan sebelum tutup kedai.
sebenarnya ada lagi tapi tak sempat nak ambil gambar terus dah kasi kat pelanggan.








apa pun terima kasih diucapkan kepada MuSyaz dan imaNami.
haha. terima kasih sebab tolong promote.

harap lepas STPM nanti, bisnes nie boleh maju lagi. Amin~