Friday, 30 December 2011

bulk order kpop keychain

dalam dua minggu nie pika memang sibuk siapkan tempahan daripada para pelanggan ^^
tempahan ni total ada 24. tak la banyak sangat tapi penat juga nak siapkan tepat pada masa.
sekarang pika dah mula bekerja untuk mengisi masa terluang sepanjang tahun 2012 sementara nak tunggu keputusan stpm.
jadi lepas ni mungkin dah sibuk sikit nak siapkan semua tempahan. kena pandai bajet masa la~~~

Saturday, 17 December 2011

the shawl clip


how about this shawl clip? haha. kali ni pika nak buat buy one get free one ^^

Friday, 16 December 2011

produk baru?

hehe. ni nak berkongsi mengenai produk baru yang pika dah buat:


satu lagi~~ cuba teka, apa agaknya yang pika nak buat dengan benda ni?

tempahan bermula

ok, exam dah habis so sekarang pika dah start ambil tempahan~ ni tempahan daripada cik da dan iman untuk kawan-kawan dan kakak.


Wednesday, 7 December 2011

hadiah untuk diri sendiri

ok. asyik siapkan tempahan orang ja, so sekarang pika  buatkan satu tag nama khas untuk diri sendiri. hehe. hadiah atas penat lelah menghadapi hidup sepanjang tahun 2011 nie. walaupun tak seberapa, pika dah rasa puas ^^


gambar nie terus di upload tanpa sempat nak edit sikit ^^,

new product~~

haha. stpm dah hampir ke penghujung, so sekarang nie pika dah start merancang aktiviti selepas peperiksaan ^^. hehe.saya suka. saya suka. *gaya mei mei gitu*
jadi pika persembahkan design - design terbaru khas untuk peminat kpop macam saya. yalooo~~~



Thursday, 1 December 2011

keychain vietnam



HARGA:
RM2

WARNA (BERTOCANG):
pink (2)
kuning (1)
putih (1)
oren (1)

WARNA (TAK BERTOCANG):
hijau (2)
hijau muda (2)
kuning (3)
ungu (2)
kelabu (1)
merah (1)
biru muda (1)

READY STOCK ITEMS
~ FOR SERIOUS BUYERS ONLY ~

bekas pensil cantik~ cantik~

READY IN STOCK ITEMS


HARGA:
RM6 setiap satu

WARNA:
hitam
hijau gelap
hijau muda
biru muda
coklat
coklat muda
pink
ungu muda


SAIZ:
18CM (panjang)  X 7CM (tinggi) X 6.5CM (lebar)

FOR SERIOUS BUYERS ONLY