Saturday, 31 March 2012

trademark fina.craft

yay! akhirnya dengan bangganya pika nak perkenalkan trademark fina.craft~~~
selama nie kan pika selalu edit gambar, pastu taip ja fina craft kan? jadi sekarang bila dah ada trademark nie baru nampak "kemaih" sikit ^^ tak sangka pulak pika boleh edit sampai macam nie~~ *puji diri sendiri. haha.*


Thursday, 22 March 2012

Sunday, 11 March 2012

kesibukkan melanda~~

salam, dah lama rasanya pika tak update blog nie ^^ haha. bukan apa, sibuk sangat sebab sekarang pika dah mula kerja sambil tunggu tawaran universiti~~~

nie la hasil kerja pika yang sempat dibuat. hadiah istimewa untuk dongseng sebab sebelum nie dia pernah bgitau nak beli keychain android, tapi pika kata nanti pika buat. *sebenarnya tak ada duit nak beli waktu tu* jadi nie lah hasil yang tak seberapa tu ^^ pika ada jugak sempat siapkan resit untuk fina.craft~~