Friday, 18 November 2011

because i love kpop

kpop~~ kpop~~ kpop~~

kali nie, pika buat design baru. sebab dah minat sangat dengan grup B1A4, pika dah buat doll untuk celebrate birthday Leader Jung.
pika cari design bentuk kartun kat web. buat lakaran sikit, pastu terus buat benda alah nie:




pika dah poskan doll nie kat admin MYB1A4. haha. nanti B1A4 nak mai Malaysia, so boleh la kasi~~ malu la pulak. sebab rasa macam tak yakin je. plus, pika baru sedar yang rambut jinyoung dah salah arah. rambut dia sepatutnya menghala ke kanan. tapi pika buat menghala ke kiri. hehe.

HAPPY BIRTHDAY JINYOUNG ^^ #ROMANTICJINYOUNGDAY (18 Nov)

No comments:

Post a Comment