Sunday, 1 July 2012

kpop fever

ok, macam biasa demam kpop dah mai dah~~ hehe. baru-baru nie B1A4 dah released logo untuk peminat diorang macam pika nie (BANA). jadi pika pun ambil la kesempatan nak buat pushie, keychain ngan hp strap guna logo tu~~ kalau nak tau macam mana rupa logo tu, pandai-pandai la google ya~ hehe. keyword dia "PPyoungE" ~~ comel tak nama? sangat bermakna bagi seorang BANA macam pika nie~ jangan jeles.








dah alang-alang nak kongsi jugak dadu B1A4 versi Ignition (B1A4 Full Album)

No comments:

Post a Comment