Sunday, 16 October 2011

pening~~ pening~~

hari nie birthday adik pika yang tersayang. so pika dah berjaya siapkan paper klip nie untuk dia. haha. memang sakit jugak nak buat benda nie sebab pika cuba siapkan secepat mungkin sewaktu dalam kereta. hmm~~ mak yang pandu kereta. kitorang nak ke sekolah budak kecik nie la~~ nasib baik pika tak muntah dalam kereta. haha. mak dah pesan jangan menjahit dalam kereta, tapi pika tak dengar kata.

yang nie pulak, handphone case untuk kak tersayang (sayang ke? hehe.) untuk benda nie sebenarnya pika dah lama siapkan, cuma tak upload kat blog jew. malas.

No comments:

Post a Comment